Cynamon Rodzynki Rugelach
Na 16 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 96. Jedna porcja zawiera 71 kalorii, 1G białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 49 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz żółtka, sos żurawinowy, serek śmietankowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Cynamon Rugelach, Cinnamon Brickle Rugelach, oraz Cynamon rodzynki angielski chleb Muffin z cukrem cynamonowym masło dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zmiksuj wszystkie składniki ciasta i podziel ciasto na 6 równych kawałków. Kształt w kulki, przykryć i przechowywać w lodówce aż schłodzone.
Posypać trochę mąki na płaskiej powierzchni. Weź każdą kulkę i rozwałkuj w 12-calowe koło, odkurzając mąką w razie potrzeby, aby ciasto nie przywierało.
Umieść 2 czubate łyżki sosu żurawinowego na każdej rundzie ciasta, pokrywając 6-calowy okrąg na środku.
Połącz wszystkie inne składniki napełniania i łyżka po jednej filiżance to na każdej rundzie, rozłożenie równomiernie do cala krawędzi.
Za pomocą noża do pizzy lub ostrego noża pokrój na 16 trójkątów, krojąc ciasto jak ciasto.
Zaczynając od zewnętrznej krawędzi, obróć każdy trójkąt w kierunku środka i umieść na nasmarowanym arkuszu ciastek z małym końcem trójkąta na dole.
Gdy wszystkie trójkąty są zwinięte, odkurz wierzchołki mieszaniną cynamonowo-cukrową i piecz w piekarniku 163° przez 20 do 25 minut, aż wierzchołki będą złocisto-brązowe.