Cynamon Orzechowy Kruchy
Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 300 kalorii, 8G białka, oraz 15 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 10 i kosztuje 39 centów za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Ten przepis od smaku domu ma 1 fanów. Jeśli masz sodę oczyszczoną, zmielony cynamon, syrop kukurydziany i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Cynamon Orzechowy Kruchy, Sweet & Savory Microwave Orzechowe Kruche Z Cynamonem, oraz Batony orzechowe kruche z lukrem z masła orzechowego dla podobnych receptur.
Instrukcje
W 2-qt. miska Bezpieczna w mikrofalówce, połącz cukier i syrop kukurydziany.
Podgrzać, nieosłonięte, na wysokiej przez 3 minuty; wymieszać.
Podgrzać 2-1 / 4 minut dłużej. Wymieszać z orzeszkami ziemnymi, masłem i cynamonem.
Kuchenka mikrofalowa, odkryte, na wysokości przez 20-30 sekund lub do momentu, gdy mieszanina zmieni kolor jasnego bursztynu (mieszanina będzie bardzo gorąca). Szybko wymieszać sodę oczyszczoną i wanilię, aż będą lekkie i spienione.
Natychmiast wlać na wysmarowaną blachę do pieczenia i rozprowadzić metalową łopatką. Przechowywać w lodówce przez 20 minut lub do firmy; rozbić na małe kawałki. Przechowywać w szczelnym pojemniku.