Cynamon, brązowy cukier i orzech kruchy Crescents może być tylko deser szukasz. Na 13 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 77 kalorii. Ten przepis służy 54. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odebrać masło, złoty brązowy cukier, sól, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Kruche ciasteczka z brązowym cukrem cynamonowe nadzienie {pełnoziarniste}, Orzech jabłko-brzoskwinia chrupiąca z cynamonowo-brązową kruszonką cukrową, oraz Orzeszki pekan i brązowy cukier.
Instrukcje
1
Ubić pierwsze 3 składniki w średniej misce, aby wymieszać. Za pomocą miksera elektrycznego, beat masło i brązowy cukier w dużej misce dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy Cukier
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser Ręczny
Trzepaczka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Dodać suche składniki; ubijać aż ciasto uformuje grudki. Wymieszać z orzechami. Zebrać ciasto w piłkę; spłaszczyć na dysku. Owinąć w plastik; schłodzić co najmniej 2 godziny i do 1 dnia. W razie potrzeby lekko zmiękczyć w temperaturze pokojowej przed rozwałkowaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto
Orzechy
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
3
Linia 3 duże blachy do pieczenia z pergaminem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do Pieczenia
Blacha Do Pieczenia
4
Rozwałkuj ciasto na mące do grubości 1/8 cala. Dip 3-calowy półksiężyc kształcie foremki do ciastek w mące do Płaszcz; wyciąć ciasteczka. Ułóż ciasteczka 1 cal od siebie na przygotowanych blach do pieczenia. Zbierz resztki ciasta i przeroluj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasek Skórki Cytrynowej
Pliki Cookie
Ciasto
Mąka Uniwersalna
Rolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
Foremka Do Ciastek
5
Wyciąć dodatkowe ciasteczka. Przechowywać w lodówce ciasteczka na arkuszach 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki Cookie
6
W międzyczasie rozgrzej piekarnik do 149°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
7
Piec ciasteczka 1 arkusz na raz, aż blady złoty i jędrny w dotyku, o 25 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
8
Przenieś ciasteczka do stojaków i schłodzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki Cookie
9
Czekoladę wymieszać w górnej części podwójnego kotła na ledwo gotującej się wodzie, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekolada
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Podwójny Kocioł
10
Zdjąć z wody. Chłodna czekolada 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekolada
Woda
11
Umieść stojaki z ciasteczkami nad obramowanymi blachami do pieczenia. Zanurz łyżkę w roztopionej czekoladzie; Machaj tam iz powrotem nad ciasteczkami, aby udekorować zygzakiem. Schłodzić ciasteczka, aż czekolada będzie twarde, o 20 minut. (Można dokonać 5 dni wcześniej. Przechowywać szczelnie między arkuszami papieru woskowanego w temperaturze pokojowej.)