Custard Brulee

Custard Brulee
Custard Brulee może być dobry przepis, aby rozszerzyć swoje pole przepis deser. Ten przepis służy 6. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, przyjazny dla fodmap i wegetariański przepis ma 170 kalorii, 5G białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Na 40 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka jaj, wanilia, pół i pół śmietany, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 20 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak spektakularny spoonacular wynik 16%. Podobne przepisy to Budyń Z Dyni Brulee, Budyń Ajerkoniak Płatki Owsiane Brûlée, oraz Bezglutenowy Krem do kremów, Creme Brulee i innych.

Instrukcje

1
W małej misce ubić jajka z cukrem, odstawić na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Rozgrzać krem w rondlu na średnim ogniu, aż pęcherzyki utworzą się wokół krawędzi (będzie wyglądać jak piana).
Składniki, których będziesz potrzebować
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
3
Usunąć z ognia; stopniowo ubijać około 1/2 szklanki pół na pół do mieszaniny jaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pół Na PółPół Na Pół
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
4
Jajko i pół na pół mikstury ubić na pozostałą śmietanę w rondlu. Powrót rondel do stovetop. Mieszaj stale, na średnim ogniu, aż mieszanina lekko zgęstnieje, około 7 do 9 minut. (Nie rozgotować lub krem może stać się zsiadłe wyglądające.)
Składniki, których będziesz potrzebować
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
1 Duże Pomarańczowe żelki1 Duże Pomarańczowe żelki
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
Słodka Czerwona Papryka (poszukaj Prostokątnej Papryki Polnej W Przeciwieństwie Do Małej Okrągłej Papryki)Słodka Czerwona Papryka (poszukaj Prostokątnej Papryki Polnej W Przeciwieństwie Do Małej Okrągłej Papryki)
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
5
Zdjąć z ognia; wymieszać wanilią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Powłoka Z Białego Cukierka, OpcjonalnaPowłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
6
Wlać lub kadzi budyniu do czterech 7 lub 8-oz (220 lub ) ramekins lub budyniu kubki, lub sześć 4-oz ramekins lub budyniu kubki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duże Pomarańczowe żelki1 Duże Pomarańczowe żelki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
ChochlaChochla
7
Ostudzić, przykryć i przechowywać w lodówce na kilka godzin lub na noc. Krem zagęści się trochę bardziej, gdy ostygnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duże Pomarańczowe żelki1 Duże Pomarańczowe żelki
8
Tuż przed podaniem, posypać 1 łyżeczka brązowego cukru na wierzchu każdego kremu. Użyj mini palnika butanowego, aby stopić i karmelizować cukier. Lub umieścić krem krótko pod brojlerem, uważnie obserwując, aż szczyty są lekko rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dietetyczna Soda KremowaDietetyczna Soda Kremowa
1 Duże Pomarańczowe żelki1 Duże Pomarańczowe żelki
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pełnoziarniste Bułki Obiadowe, Do PodaniaPełnoziarniste Bułki Obiadowe, Do Podania
TrudnośćEkspert
Gotowe W8 hrs, 20 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia1
Magazyn