Curry Z Ciecierzycy I Kalafiora

Curry Z Ciecierzycy I Kalafiora
Przepis ciecierzyca i kalafior Curry jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest super bezglutenowe i wegetariańskie opcja dla miłośników indyjskiego jedzenia. Ten przepis służy 6 i kosztuje 20 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 42 kalorie, 2G białka, oraz 2G tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka greckiego jogurtu, ciecierzycy, różyczki kalafiora i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Kalafior Curry Z Ciecierzycy, Curry z kalafiora i ciecierzycy, oraz Curry Z Kalafiora I Ciecierzycy dla podobnych receptur.

Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Asian bardzo dobrze współpracuje z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Baron Herzog Chenin Blanc (OU Kosher) z 4.1 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 12 dolarów za butelkę.
Baron Herzog Chenin Blanc (OU Kosher)
Baron Herzog Chenin Blanc (OU Kosher)
Świeże i okrągłe usta z intensywnymi owocowymi nutami nektaryny, agrestu i sosny z jasnym, czystym wykończeniem. Wszechstronne wino, które można cieszyć się pikantnymi potrawami etnicznymi od chińskich po indyjskie. Świetnie sprawdzi się również jako aperitif.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia5
Magazyn