Curry Squash i zupa jabłkowa
Curry Squash i zupa jabłkowa może być tylko zupa szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje 77 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 91 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz imbir, pieprz, mieloną kolendrę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Curry Butternut Squash and Apple Soup, Curry Jabłko + Zupa Z Dyni, oraz Curry Butternut Squash and Apple Soup dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz wszystkie składniki w powolnej kuchence elektrycznej. Przykryj i gotuj na niskim poziomie przez 8 godzin lub do momentu, gdy squash będzie miękki.
Umieść połowę mieszanki squasha w blenderze i przetworzyć do uzyskania gładkiej konsystencji.
Wlać czystą mieszaninę do dużej miski. Powtórz procedurę z pozostałą mieszaniną squasha.