Curry Squash i zupa jabłkowa

Curry Squash i zupa jabłkowa
Curry Squash i zupa jabłkowa może być tylko zupa szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje 77 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 91 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz imbir, pieprz, mieloną kolendrę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Curry Butternut Squash and Apple Soup, Curry Jabłko + Zupa Z Dyni, oraz Curry Butternut Squash and Apple Soup dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz wszystkie składniki w powolnej kuchence elektrycznej. Przykryj i gotuj na niskim poziomie przez 8 godzin lub do momentu, gdy squash będzie miękki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WolnowarWolnowar
2
Umieść połowę mieszanki squasha w blenderze i przetworzyć do uzyskania gładkiej konsystencji.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
3
Wlać czystą mieszaninę do dużej miski. Powtórz procedurę z pozostałą mieszaniną squasha.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia37
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn