Curry Cornbread
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu południowych przepisów, więc spróbuj Curry Cornbread. Jedna porcja zawiera 209 kalorii, 5G białka, oraz 8G tłuszczu. Ten przepis służy 9. Na 30 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Dobrze sprawdza się jako chleb. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i podnieś mąkę, 3 szklanki cukru, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 26%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Bezglutenowe wegańskie bułki kukurydziane i babeczki kukurydziane (100% pełnoziarniste), Brązowy maślany chleb kukurydziany z kruszonką kukurydzianą, oraz Tex - mex Sałatka kukurydziana z maślanką kukurydziana dla podobnych receptur.
Instrukcje
W misce wymieszaj mąkę, mąkę kukurydzianą, cukier, proszek do pieczenia, sól i curry. W innej misce ubić jajka, aby wymieszać z maślanką i 1/4 szklanki masła.
Wlać płyny do mieszanki mąki i mieszać tylko do równomiernie zwilżonego.
Zeskrobać ciasto na maślaną 8-calową kwadratową patelnię i rozprowadzić gładko.
Piec w piekarniku 400, aż chleb wróci po lekkim naciśnięciu na środku i zacznie ciągnąć z boków patelni, około 25 minut (20 minut w piekarniku konwekcyjnym).
Chleb kroimy na kwadraty. Wyciąg z patelni smukłą szpatułką.
Podawać na gorąco lub chłodno.