Cukrowane Orzechy Cytrusowe
Cukrowane orzechy cytrusowe wymagają około 1 godziny i 30 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 390 kalorii, 5 g białka i 23 g tłuszczu. Ten bezglutenowy, bezmleczny, lakto ovo wegetariański i wegański przepis przeznaczony jest dla 10 osób i kosztuje 1,24 USD za porcję. Udaj się do sklepu i kup skórkę z cytryny, sok pomarańczowy, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Świetnie sprawdza się jako dodatek do dań. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 41% wyniku, co jest całkiem niezłym wynikiem. Orzechy włoskie w cukrze cynamonowym, orzechy włoskie w cukrze curry i wiosenne warzywa z gruszkami, orzechami w cukrze i gorgonzolą są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Linia 15-calowa. x 10 cali x 1-cal. blacha do pieczenia z folią i wysmarowaną masłem folię; odłożyć na bok. W ciężkim rondlu wymieszaj cukier, wodę i sok pomarańczowy. Gotuj i mieszaj na średnim ogniu, aż termometr cukierniczy wskaże 244° (etap twardej kulki).
Zdjąć z ognia; wymieszać z cytryną i skórką pomarańczową.
Dodaj orzechy włoskie; wymieszać do pokrycia.
Przełożyć na przygotowaną patelnię. Ostudzić, mieszając kilka razy.