Cukinia Panzotti w masle szałwiowym i Cacio

Cukinia Panzotti w masle szałwiowym i Cacio
Cukinia Panzotti w masle szałwiowym i Cacio jest Wegetariańskie przepis z 4 porcjami. To danie główne ma 537 kalorii, 21g białka, oraz 20 g tłuszczu na porcję. Na 1,28 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz jajko, pecorino, oregano i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Caprese Duszony kurczak z makaronem Cacio e Pepe Zucchini, Szałwia i karmelizowane szalotka brązowe masło na biszkoptach z dyni i szałwii, oraz Szałwia-polędwiczki wieprzowe z masłem szałwiowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Panzotti: umyć i wysuszyć cukinię i przyciąć oba końce. Pokroić w 1/16-calowe rundy i odstawić. W 10 do 12-calowej patelni saute rozgrzać oliwę z oliwek do czasu palenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Do 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (okDo 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (ok
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
2
Dodaj cebulę i czosnek i gotować na średnim ogniu, aż lekko rumiane i zmięknie, o 8 do 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
3
Dodać cukinię i liście oregano i gotować, aż bardzo miękkie, o 7 do 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości SoduPuszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
Do 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (okDo 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (ok
4
Zdjąć z ognia i pozostawić do ostygnięcia.
5
W misce wymieszaj razem pokrytą cukinią mieszaninę, jajko, ricottę, Pecorino, gałkę muszkatołową i pietruszkę, aż dobrze wymieszasz i lekko doprawisz solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
PecorinoPecorino
Do 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (okDo 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (ok
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
Przez CiastoPrzez Ciasto
1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Majonez Do WiązaniaMajonez Do Wiązania
6
Rozwałkuj makaron w arkusze na drugim najcieńszym ustawieniu i pokrój na 3-calowe rundy za pomocą szklanki wodnej lub krajalnicy do makaronu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
7
Umieść 1/2 łyżki mieszanki cukinii do każdej i złożyć na pół księżyca. Kontynuuj, aż cały makaron zostanie zużyty. Doprowadzić 6 ćwiartek wody do wrzenia i dodać 2 łyżki soli. Wrzuć panzotti do wody i gotuj, aż makaron będzie miękki, o 3 do 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (okDo 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (ok
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
8
W międzyczasie roztopić masło w 12 do 14-calowej patelni saute i dodać liście szałwii.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
9
Makaron odsączyć w durszlaku i wlać do masy maślanej. Wrzucić do płaszcza dobrze i wlać do podgrzewanego dania z makaronu. Ogolić cacio nad makaronem za pomocą obieraczki do warzyw i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
ObieraczkaObieraczka
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
10
Kopiec mąki w środku dużej drewnianej deski do krojenia. Zrób studnię w środku mąki i dodaj trochę wody na raz, mieszając rękami, aż powstanie ciasto. Gdy włączysz wodę, popychaj mąkę, aby zachować kształt studni (nie martw się, jeśli wygląda bałagan). Ciasto zbierze się w kudłatej masie, gdy włoży się około połowy mąki. Możesz potrzebować więcej lub mniej wody, w zależności od wilgotności w kuchni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
11
Zacznij ugniatać ciasto obiema rękami, przede wszystkim za pomocą dłoni. Gdy ciasto stanie się spójną masą, wyjmij ciasto z deski i zeskrobaj resztki suchych kawałków. Lekko mąkę deskę i kontynuować ugniatanie przez 3 więcej minut. Ciasto powinno być elastyczne i trochę lepkie. Kontynuuj ugniatanie przez kolejne 3 minuty, pamiętając, aby w razie potrzeby odkurzyć deskę mąką. Owinąć ciasto w folię i odstawić na 20 minut w temperaturze pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Cukierki PowietrzneCukierki Powietrzne
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Klarowny Ekstrakt Waniliowy Lub WodaKlarowny Ekstrakt Waniliowy Lub Woda
12
Zwijaj i formuj zgodnie z potrzebami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia51
Magazyn