Cukier i orzechy szkliwione Brie
Cukier i orzeszki glazurowane Brie może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 20 i kosztuje $1.28 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 297 kalorii. 6 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 18 minut. Jeśli masz kliny gruszki, brandy, brązowy cukier i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Morelowo-szkliwione Brie, Figowe Panini z kurczaka z Brie, oraz Sugar & Spice Brie dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małej misce wymieszać razem cukier, orzechy i brandy. Przykryć i schłodzić przez co najmniej 24 godziny lub do 1 tygodnia.
Rozgrzej piekarnik do 500 stopni F.
Umieścić brie na talerzu żaroodpornym lub talerzu ciasta.
Piec przez 4 lub 5 minut lub aż brie lekko zmięknie.
Rozprowadzić mieszaninę cukru w równej warstwie na ciepłym brie i piec przez 2 do 3 minut dłużej, lub aż cukier topi.
Brush kliny owoców z sokiem z cytryny i ułóż je wokół 1 stronie brie.
Połóż krakersy po drugiej stronie.