Crustless Veggie Sausage Quiche
Crustless Veggie kiełbasa quiche wymaga o 45 minut od początku do końca. Ten przepis służy 8. To danie główne ma 275 kalorii, 22g białka, oraz 17g tłuszczu na porcję. Na 1,61 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka sera cheddar, substytut jajka, mąka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby wykorzystać substytut jajka, możesz podążać za tym daniem głównym z Tort Jagodowy jako deser. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jest to raczej niedrogi przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 78%. Spróbuj Crustless Sausage & Veggie Quiche, Bardzo Veggie Crustless Quiche, oraz Szynka i wegetariańskie Crustless Quiche dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przygotować paszteciki zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu; pokruszyć i odstawić.
Roztopić masło na dużej patelni na średnim ogniu; dodać grzyby i cebulę, i smażyć 5 minut lub do miękkości.
Substytut jajka, kwaśną śmietanę i następne 4 składniki w robocie kuchennym, aż będą gładkie, zatrzymując się, aby zeskrobać boki.
Wymieszaj razem pokruszone placki śniadaniowe, mieszaninę grzybów, mieszaninę substytutów jajek i ser Cheddar. Łyżka do 10-calowej patelni z quiche pokrytej sprayem do gotowania.
Piec w 350 przez 35 minut lub do złotego koloru. Fajne 10 minut.
Quiche pokroić na 8 klinów.
* Jeśli wolisz mięso, 1 szklanka chudej posiekanej gotowanej szynki może być zastąpiona warzywnymi plackami śniadaniowymi.
Uwaga: poszczególne kliny można podgrzać w kuchence mikrofalowej przy średnim (50% mocy) 1 minutę lub do całkowitego ogrzania.