Crunch " Batony
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur Hor d 'oeuvre, więc dać Crunch" Bars spróbować. Jedna porcja zawiera 235 kalorii, 3G białka, oraz 17g tłuszczu. Na 63 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 16. Udaj się do sklepu i odebrać plantatorów orzechy włoskie, masło, krakersy saltine, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Batony Crunch, Karmelowe Batony Crunch, oraz Batoniki czekoladowe crunch dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 204°.
Ułożyć krakersy w jednej warstwie na dnie wyłożonej folią patelni o wymiarach 15x10x1 cali.
Masło i cukier gotować w rondlu na średnim ogniu, aż masło stopi się i dobrze wymieszać, mieszając od czasu do czasu. Doprowadzić do wrzenia; gotować 3 min. (Nie mieszać.)
Wlać krakersy; rozprowadzić, aby równomiernie przykryć krakersy.
Piec 5 do 7 min. lub aż polewa będzie złotobrązowa. Natychmiast posypać czekoladą; odstawić 5 min. albo aż zmięknie.
Rozłożone na krakersach; wierzch z orzechami. Ostudzić całkowicie przed rozbiciem na kawałki.