Crostini z oliwkami i fetą
Crostini z oliwkami i pastą Feta może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 40. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 58 kalorii. Na 39 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz oliwki kalamatan, serek śmietankowy, pomidory zapakowane w oliwę i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 37 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski spoonacular wynik 30%. Podobne przepisy to Crostini z fetą-Chile, Fasola Fava Pure z oliwkami utwardzanymi oliwkami, fetą francuską i Crostini, oraz Crostini Spread.
Instrukcje
Dla crostini, częściowo zamrozić chleb.
Pokroić chleb na czterdzieści 1/4-cala-grube plastry; zorganizować na arkuszach cookie.
Pomidory odsączyć, rezerwując olej. Lekko posmaruj jedną stronę każdego plastra olejem.
Piec w piekarniku 300 stopni F przez 6 minut. Obrócić plastry nad; piec 6 minut więcej lub aż złoty kolor.
Pomidory drobno posiekać. Wymieszaj oliwki i czosnek. Odstawić. W małej misce ubić serek śmietankowy, aż zmięknie. Ubić w feta i mleka, aż będzie gładka.
Rozprowadzić mieszaninę fety na naoliwionej stronie crostini. Top z małą dolewką mieszanki pomidorowej.
Udekoruj crostini rozdrobnioną bazylią.