Crostata z serem śmietankowym z pomarańczową marmoladą

Crostata z serem śmietankowym z pomarańczową marmoladą
Ten przepis służy 8 i kosztuje 98 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 37 g tłuszczu, oraz w sumie 558 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i podnieś cukier, mąkę tortową, pomarańczową marmoladę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Crostata pełnoziarnista z marmoladą cytrynową, Migdałowy, morelowy i serek śmietankowy Crostata, oraz Pomarańczowa marmolada-babeczki Ricotta z lukrem Marmoladowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Mąkę i cukier wymieszać na powierzchni roboczej. Zrobić dobrze w środku mieszaniny; dodać żółtko jaja. Kostki masła rozsypać na mieszaninie mąki. Używając rąk, delikatnie wymieszaj składniki, aż dobrze się wymieszają i ciasto uformuje się. Spłaszczyć ciasto na dysku; owinąć w folię i schłodzić co najmniej 1 godzinę lub przez noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółtko Jajażółtko Jaja
MasłoMasło
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
2
Rozgrzej piekarnik do 204°. Spryskaj patelnię o średnicy 9 cali ze zdejmowanym dnem z nieprzywierającym sprayem. Nacisnąć ciasto na dno i na górę przygotowanej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Forma TartaForma Tarta
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
3
Piec na złoty kolor i gotowane przez, naciskając z tyłu widelca, jeśli pęcherzyki skorupy, o 18 protokół. Chłodna skórka w patelni na stojaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
1
W średniej misce ubić ser śmietankowy, ser mascarpone i cukier na gładką masę.
Składniki, których będziesz potrzebować
MascarponeMascarpone
Serek śmietankowySerek śmietankowy
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
2
Rozprowadzić nadzienie równomiernie w ostudzonej skórce; schłodzić 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
3
Marmoladę równomiernie rozprowadzić na nadzieniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarmoladaMarmolada
Pieprz ArbolowyPieprz Arbolowy
4
Posypać migdałami. (Można dokonać 1 dzień wcześniej. Cover; chill.)
Składniki, których będziesz potrzebować
MigdałyMigdały
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn