Croque Monsieur

Croque Monsieur
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj Croque Monsieur. Za $3.53 za porcję, ten przepis okładki 24% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis daje 8 porcji z 645 kalorii, 40g białka, oraz 40g tłuszczu każdy. Udaj się do sklepu i podnieś chleb kanapkowy, musztardę dijon, parmezan i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 320 osób próbowało i polubiło ten przepis. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 30 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 76%, który jest solidny. Croque Monsieur, Croque Monsieur, oraz Croque Monsieur są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
3
Rozpuść masło na małym ogniu w małym rondelku i dodaj mąkę na raz, mieszając drewnianą łyżką przez 2 minuty. Powoli wlej gorące mleko do masłamąki i gotuj, ciągle ubijając, aż sos zgęstnieje. Z ognia dodaj sól, pieprz, gałkę muszkatołową, 1/2 szklanki startego Gruyere i parmezan i odstaw na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
GruyereGruyere
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
4
Aby upiec chleb, ułóż kromki na 2 blachach do pieczenia i piecz przez 5 minut. Obróć każdy plasterek i piecz przez kolejne 2 minuty, aż do opiekania.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 6 Piersi Kurczaka Z Kością I Skórą4 Do 6 Piersi Kurczaka Z Kością I Skórą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
5
Lekko posmaruj połowę opiekanego pieczywa musztardą, dodaj do każdego plasterek szynki i posyp połową pozostałego Gruyere. Na wierzch z kolejnym kawałkiem tostowego chleba. Posyp wierzch sosem serowym, posyp pozostałym Gruyere i piecz kanapki przez 5 minut. Włącz brojlery i piecz przez 3 do 5 minut lub do momentu, gdy polewa będzie musująca i lekko zrumieniona.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos SerowySos Serowy
GruyereGruyere
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
1-1/2 Szklanki Piwa1-1/2 Szklanki Piwa
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)
6
Podawać na gorąco.
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia14
Magazyn