Crispy Maryland Soft-shell kraby przepis może być tylko danie główne szukasz. Ten bezmleczny i pescatariański przepis służy 6 i kosztuje $7.1 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 26g białka, 97 g tłuszczu, oraz w sumie 1769 kalorii. 4 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz pod ręką jajko, sok pomarańczowy, skórkę pomarańczową i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby zużyć sok pomarańczowy można śledzić to danie główne z Śliwkowy Sherbert z sokiem pomarańczowym i winem śliwkowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Pikantne Kraby Soft-Shell, Kraby Soft-Shell z sałatką Farro, oraz Kraby Soft-Shell Z Kompot Pomidorowy.
Ryba w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris. Recenzenci bardzo to lubią z 4.6 z 5 gwiazdek i cena około 12 dolarów za butelkę.