Crisp Peanut Butter Chews
Crisp Peanut Butter Chews jest wegańskie przepis z 72 porcjami. Jedna porcja zawiera 89 kalorii, 2G białka, oraz 4G tłuszczu. Na 14 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób naprawdę lubi tę przyprawę. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać syrop kukurydziany, kremowe masło orzechowe, orzeszki ziemne, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Z łyżeczką wynik 8%, to danie jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Podobne przepisy to Crisp Peanut Butter Chews, Teresa ' s Peanut Butter Chews, oraz 5 Minut Chocolate Peanut Butter Chews.
Instrukcje
Linia 2 duże arkusze ciastek z woskowanym papierem lub folią.
W 5-kwartowym ciężkim holenderskim piekarniku podgrzać syrop kukurydziany do wrzenia na średnim ogniu, od czasu do czasu mieszając. Wymieszać z masłem orzechowym do rozpuszczenia. Wymieszać z ciasteczkami aż do dobrze wymieszanego. Gotować 2 minuty, stale mieszając. (Candy termometr powinien czytać 71°.)
Natychmiast zdjąć z ognia. Drewnianą łyżką lub gumową szpatułką delikatnie złóż płatki i orzeszki ziemne, aż będą dobrze pokryte.
Upuść zaokrąglone łyżki stołowe na arkusze ciastek. Każde ciastko lekko spłaszczyć opuszkami palców. Ochłodzić całkowicie, około 30 minut. Przechowywać pod przykryciem w temperaturze pokojowej.