Creamy Berry Ladyfingers
Kremowy jagodowe Ladyfingers może być tylko deser szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 228 kalorii. Ten przepis służy 24 i kosztuje 42 centów za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz truskawki, maliny, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 9%, co jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Spróbuj Sałatka jagodowo-awokado szpinakowa z Fetanem i pistacjami w kremowym sosie z maku jagodowego, Ladyfingers, oraz Ladyfingers dla podobnych receptur.
Instrukcje
Proces 1/2 szklanki malin w blenderze lub robocie kuchennym, aż będzie gładka, zatrzymując się, aby zeskrobać boki.
Wlać przez sitko z siatki drucianej do miski, odrzucając ciała stałe. Odstawić.
Ubij białka z dużą prędkością mikserem elektrycznym, aż utworzą się sztywne szczyty. Stopniowo dodawać 1/4 szklanki cukru, ubijając z małą prędkością, aż do wymieszania; odstawić.
Pozostały 1 szklankę cukru i 1/4 szklanki wody gotować w ciężkim rondlu na małym ogniu, bez mieszania, aż cukier się rozpuści i termometr cukierkowy zarejestruje 248 (około 10 minut).
Wlać gorący syrop cukrowy cienkim strumieniem na białka jaj, ubijając stale z dużą prędkością przez 5 minut. Stopniowo dodawać kawałki masła i puree z malin, i pokonać lukier mieszaninę na średniej prędkości 2 minut lub aż kremowy.
Łyżka lukier mieszaniny do 1-quart zip-top plastikowej torbie zamrażarki lub torbie rurociągów. Zamknij worek zamrażarki i wyciąć mały otwór w 1 rogu torby. Lukier rury na ściętych stronach ladyfingers, a wierzchu równomiernie z pokrojonych truskawek. Posypać cukrem pudrem.
Uwaga: mieszanina lukier może być przechowywana w hermetycznym pojemniku w lodówce przez okres do 1 tygodnia. Aby zmiękczyć do rurociągów lub rozprowadzania konsystencji, umieścić w szklanej misce; kuchenka mikrofalowa w wysokiej 45 sekund.
Trzepaczka, a następnie kuchenka mikrofalowa 30 sekund więcej.
Trzepaczka do uzyskania gładkiej konsystencji.