Cracker-Crust Mushroom Pizza
Cracker-Crust Mushroom Pizza może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.74 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 242 kalorie. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, czapki z grzybami shiitake, mączkę kukurydzianą i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Pieczona Rzodkiewka I Musztarda Ricotta Pizzan Na Krakersie, Grillowany kurczak, szparagi i pieczarki Pizza z Blackbird Bakery Pizza Crust, oraz Chicken Mushroom Pizza w / szpinak Crust dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby przygotować skorupę, połącz 5 łyżek wody, 1 łyżeczkę oleju i drożdże w misce.
Odstawić 2 minuty. Zważyć lub lekko łyżką 5 uncji mąki chlebowej do suchych miarek; poziom z nożem.
Mąkę chlebową posypać mieszaniną drożdżową.
Dodać mąkę z kaszy mannej, rozmaryn i sól. Mieszać, aż tylko połączone. Obrócić ciasto na blat; zagnieść 1 minutę.
Umieść ciasto w średniej misce pokrytej sprayem do gotowania, obracając się do warstwy wierzchniej. Przykryj i umieść w ciepłym miejscu, wolnym od przeciągów, 40 minut.
Ustaw stojak piekarnika w najniższym ustawieniu.
Umieść kamień do pizzy na najniższym stojaku. Rozgrzej piekarnik i kamień do pizzy do 500; pozostaw kamień w piekarniku 30 minut.
Aby przygotować polewę, podgrzej patelnię nonstick na średnim ogniu.
Dodać 2 łyżeczki oleju; wirować.
Dodać grzyby; posypać 1/4 łyżeczki soli. Smażyć przez 2 minuty.
Dodaj czosnek i pieprz; smażyć 3 protokół.
Ciasto wyłożyć na lekko posypaną mąką powierzchnię.
Rozwałkuj ciasto na cienkie 14-calowe koło.
Ciasto przełożyć na blachę do pieczenia posypaną mąką kukurydzianą.
Ciasto posmarować 1 łyżeczką oleju. Wsuń ciasto na rozgrzany kamień do pizzy, używając szpatułki jako prowadnicy. Obniżyć temperaturę piekarnika do 475; piec 5 minut.
Rozprowadzić sos na skorupie, pozostawiając 1/2-calowy granicy; top z serem mozzarella, mieszanka grzybowa, i Parmigiano.
Piec 4 minut lub aż ciasto jest rumiane. Pizzę pokroić na 8 klinów.