Crabmeat Quiche
Crabmeat Quiche może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten pescatariański przepis służy 8 i kosztuje 3,12 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 418 kalorii, 22g białka, oraz 24g tłuszczu. 7 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Niewiele osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Jeśli masz pod ręką sól, pół na pół, pieprz i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby wykorzystać połowę i połowę, możesz śledzić to danie główne z Ciasto Z Kremem Kokosowym Z Pół I Pół jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Crabmeat Quiche, Crabmeat Quiche, oraz crustless crabmeat quiche dla podobnych receptur.
Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Skorupiaki można łączyć z Chardonnay, Muscadet i Riesling. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Możesz spróbować Lapis Luna Chardonnay. Recenzenci bardzo lubią to z 4.7 z 5 gwiazdek i cena około 13 dolarów za butelkę.
Lapis Luna Chardonnay
Skórka pomarańczowa, dojrzały ananas, tosty i wanilia na nosie. Pełnowartościowe, świeże i żywe, z bujną białą brzoskwinią i dojrzałymi smakami jabłek, które prowadzą do pikantnego wykończenia z masłem.