Collards z jabłkami
Collards z jabłkami może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 6 i kosztuje 97 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 110 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to Południowe danie. Jeśli masz gotowanie jabłko, ząbki czosnku, sól, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia ogromny spoonacular wynik 89%. Spróbuj Smażone Collards i jabłka, Creamed Collards, oraz Kapusta I Collards dla podobnych receptur.
Instrukcje
Gotować Collard greens we wrzącej wodzie na pokrycie w holenderskim piekarniku 30 protokół; odcedzić.
Podsmażyć czosnek i zieloną cebulę w gorącym oleju w holenderskim piekarniku na średnim ogniu do miękkości; dodać collards i pozostałe składniki. Doprowadzić do wrzenia; przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować, mieszając od czasu do czasu, 15 minut lub aż jabłko będzie miękkie.