Clown Fish Cupcakes
Clown Fish Cupcakes jest bezglutenowy deser. Ten przepis służy 12. Jedna porcja zawiera 519 kalorii, 5G białka, oraz 1g tłuszczu. Na 7,37 zł za porcję, ten przepis okładki 18% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a jeden powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka pomarańczowych nonpareils, waniliowy krem, pomarańczowe gumdrops i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 47%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Clown Cupcakes, Happy Clown Cupcakes, oraz Clown Cake podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść kulki słodowe wycięte z boku na powierzchni roboczej.
Dodaj mini chip czekoladowy jako źrenicę do każdej kulki, przyklejając niewielką ilością kremu. Odłóż na bok.
Umieść małe pomarańczowe gumki na powierzchni roboczej stojąc pionowo. Przeciąć każdy gumdrop nożyczkami prosto w dół trzy czwarte drogi przez cukierki, aby otworzyć usta.
Pokrój każdy plasterek owocu pomarańczy na pół poziomo, aby zrobić 2 cieńsze plasterki.
Wytnij 12 z tych kawałków na pół w poprzek, aby uzyskać płetwy. Zrób ogony z pozostałych 12 plasterków, wycinając i usuwając szerokie " V " w wklęsłą stronę cukierka. Odłóż na bok.
W przypadku pasków: rozwiń lukrecję i wytnij dwanaście 2 1/2-calowych pasków i dwanaście 3-calowych pasków. Oddziel dwie strony każdego paska.
Do złożenia: każdą babeczkę zamrozić około 2 łyżkami masła. Ułóż długi i krótki kawałek lukrecji na jednym końcu każdej babeczki, umieszczając dłuższy kawałek w kierunku środka, a krótszy kawałek w kierunku krawędzi, około 1/4 cala od siebie, aby utworzyć pasek. Powtórz z innym zestawem kawałków lukrecji na drugim końcu babeczki. Przyciąć kawałki lukrecji tak, aby były równe z krawędziami babeczki.
Przymocuj oczy, usta, płetwy i ogony, delikatnie wciskając lukier. Ostrożnie posypać pomarańczowymi nonpareils, pozostawiając 2 białe paski między kawałkami lukrecji wolne od pomarańczy. Powtórz kroki dla wszystkich babeczek.