Ciepły czekoladowy budyń chlebowy z polewą żółwia
Ciepły czekoladowy budyń chlebowy z polewą żółwia może być tylko deserem, którego szukasz. Na 82 grosze za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 334 kalorie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz kakao, karmelowy syrop lodowy, białko jaja i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak spektakularny spoonacular wynik 32%. Spróbuj Slow Cooker Chocolate Turtle Bread Pudding, Podwójny budyń chlebowy z polewą czekoladową, oraz Babka Czekoladowa Budyń Chlebowy Z Brązowym Cukrem Streusel Polewa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć pierwsze 6 składników w dużej misce, mieszając trzepaczką.
Dodać chleb, naciskając łopatką do namoczenia. Łyżka mieszanki chleba do 2-ćwiartkowego naczynia do pieczenia pokrytego sprayem do gotowania.
Piec w temperaturze 350 przez 50 minut.
Skropić syropem karmelowym i posypać orzechami.
Piec dodatkowe 5 minut lub aż syrop karmelowy jest bąbelkowy.
Umieść chipsy czekoladowe w małej szklanej misce lub wytrzymałej torbie z zamkiem błyskawicznym; kuchenka mikrofalowa na wysokości przez 30 sekund lub do stopienia.
Mżawka nad budyniem chlebowym.