Ciepłe ciasto czekoladowe a la Kijów
Ciepłe ciasto czekoladowe a la Kijów może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 550 kalorii, 8G białka, oraz 31 g tłuszczu. Na 1,42 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz jajka, ciasto filo, kakao i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Hamburger Estilo Kiev (Meksykański Hamburger Kiev), Tort Kijowski, oraz Ciasto Bez Mąki Czekoladowo-Orzechowe Z Ciepłą Polewą Czekoladową dla podobnych receptur.
Instrukcje
Nad ledwo gotującą się wodą, roztopić czekoladę i masło. Nad wrzącą wodą ubijaj jajka i cukier do 165 stopni i zagęszczaj. Z mikserem elektrycznym, ubijać jajka na wstążce. Złożyć w czekoladzie. Przesiać kakao i złożyć. Przechowywać w lodówce przez 1 godzinę. Masło i Warstwa 2 arkusze filo. Złożyć na ćwiartki.
Umieść 1/6 ciasta na środku i podciągnij boki filo, aby owinąć. Przerzuć na 2 1/4-calowy pierścień entremet lub indywidualną patelnię z folii muffin. Powtórz z innym ciasto, aby
Przechowywać w lodówce przez 30 minut. Rozgrzej piekarnik do 400 stopni.
Piec ciasta przez 12 minut, aż zbrązowieje. Odwróć na talerz i podawaj na gorąco.