Ciepła sałatka z kaczką i kapustą
Ciepła sałatka z kaczką i kapustą to bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 492 kalorie, 37g białka, oraz 33g tłuszczu. Na $1.97 za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka oliwy z oliwek, musztarda dijon, ocet winny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Kapusta sambharo / Gujarati ciepła sałatka z kapusty, Ciepła Sałatka Z Kaczki, oraz Ciepła sałatka z kaczki i pomarańczy.
Instrukcje
Rozgrzej brojlery i ustaw stojak piekarnika 3 cale od ciepła. Ustaw kaczkę na blasze do pieczenia i dusić przez 10 minut, obracając blachę do pieczenia, aż skóra będzie chrupiąca i rumiana na całej powierzchni.
Tymczasem na dużej patelni rozgrzej olej.
Dodać ziemniaki i gotować na umiarkowanie dużym ogniu, aż złoty, 8 protokół.
Dodać szalotkę i gotować na umiarkowanie małym ogniu przez 1 minutę.
Dodać kapary i tymianek i gotować przez 30 sekund. Wymieszać z Czerwonym octem winnym i musztardą, doprawić solą i pieprzem.
Usuń mięso i skórę z kaczki; wyrzuć kości. Zeskrobać tłuszcz, który pozostaje na spodniej stronie skóry.
Pokrój skórę w paski i rozdrobnij mięso. W misce wrzucić kaczkę, kapustę i sos. Doprawić solą i pieprzem i podawać.