Ciemna zieleń z żurawiną

Ciemna zieleń z żurawiną
Ciemna zieleń z żurawiną to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 305 kalorii, 5G białka, oraz 17g tłuszczu. Na $1.99 za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 7 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz sól i pieprz, wino, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Boże Narodzenie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 22 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Wędzone Warzywa Z Żurawiną, Warzywa z boczkiem i żurawiną, oraz Quick Collard Greens with Cranberries.

Instrukcje

1
Jagody moczyć w czerwonym winie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czerwone WinoCzerwone Wino
JagodyJagody
2
Rozgrzać oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia w dużej głębokiej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Extra VirginOliwa Z Oliwek Extra Virgin
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Dodaj boczek i chrupiące 3 do 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
4
Dodaj cebulę, czosnek i gotować 3 do 4 minut, aby zmięknąć.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
5
Dodaj czerwony chard i więdną, 2 do 3 protokół. Doprawić zieleninę solą, pieprzem i gałką muszkatołową. Wymieszać z żurawiną i winem. Gotować przez 1 minutę, a następnie dodać w magazynie i dusić kilka minut, aby połączyć smaki.
Składniki, których będziesz potrzebować
żurawinażurawina
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
ZieloniZieloni
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
PieprzPieprz
StadoStado
SólSól
WinoWino

Wyposażenie

TrudnośćNormalny
Gotowe W22 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia5
Magazyn