Cielęcina, kurczak i wołowina Canelloni
Cielęcina, kurczak i wołowina Canelloni może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 389 kalorii, 28g białka, oraz 26g tłuszczu. Na 2,03 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 7 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 15 minut. Udaj się do sklepu i odbierz mieloną gałkę muszkatołową, jajka, parmezan i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć mleko można śledzić to danie główne z Milky Way Brownie Bites jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 51%, to danie jest solidne. Spróbuj Piccata cielęca lub kurczak Teresy, Wieprzowina, cielęcina lub sznycel z kurczaka, oraz Jagnięcina (lub kurczak lub cielęcina) z gulaszem z kapusty dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby naleśniki: w średniej misce dokładnie ubić jajka, następnie dodać mleko i masło. Ubić w mące i soli, aż będzie gładka. (Uwaga: ciasto najlepiej jest pozostawić do Ustawienia na 1/2 godziny przed użyciem). Brązowe naleśniki w średniej gorącej patelni, co czyni je 6 do 8 cali w obwodzie. Odstawić.
Aby nadzienie mięsne: brązowa cielęcina, kurczak i wołowina na maśle na dużej patelni na średnim ogniu. Wymieszać pietruszkę, ser, sól, pieprz i gałkę muszkatołową.
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
Aby biały sos: w małym rondlu na średnim ogniu gotować mąkę i masło razem przez 1 minutę. Wymieszać sól, pieprz i gałkę muszkatołową, następnie wymieszać z mlekiem i nadal gotować, aż zgęstnieje.
Rozprowadzić 1/2 sosu makaronowego na dnie naczynia do pieczenia 9x13 cali. Wymieszać mięso łyżką do przygotowanych naleśników, składając je na wszystkie strony krepy, tworząc wiązki wielkości dłoni.
Umieścić wypełnione naleśniki, szew stronie w dół, w naczyniu do pieczenia. Przykryć pozostałym sosem do makaronu i zalać białym sosem. Przykryć serem mozzarella i dopełnić parmezanem.
Piec w nagrzanym piekarniku przez 20 do 30 minut, lub aż ser będzie bąbelkowy i brązowy na brzegach.