Ten przepis sprawia, że 5 porcji z 481 kalorii, 7G białka, oraz 26g tłuszczu każdy. Na 1,34 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz wodę, wodę, donice orzechy włoskie i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Domowe batoniki wiśniowe z serem śmietankowym, Dip Z Serem Żurawinowym, oraz Ciasto Z Serem Żurawinowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Wymieszać wrzącą wodę do suchej mieszanki żelatyny w dużej misce co najmniej 2 min. aż do całkowitego rozpuszczenia. Wymieszać z zimną wodą i przyprawami. Przechowywać w lodówce 1-1 / 2 godziny lub do zgęstnienia (łyżka wyciągnięta przez liście zdecydowane wrażenie). W międzyczasie w średniej misce ubić twarożek z cukrem i trzepaczką do wymieszania. Wymieszać w 1/2 szklanki ubitej polewy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bitą Polewą
Serek śmietankowy
żelatynowa Mieszanka Deserowa
Przyprawy
Cukier
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Rozprowadzić na dnie skorupy. Przechowywać w lodówce do momentu użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
3
Dodać jabłka i orzechy włoskie do zagęszczonej żelatyny; mieszać delikatnie, aż dobrze wymieszane. Przechowywać w lodówce od 10 do 15 min. lub aż mieszanina jest bardzo gęsta i będzie kopiec. Łyżka nad warstwą twarogu w skorupie.