Ciasto ze świeżymi szparagami wymaga ok. 55 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 301 kalorii, 7G białka, oraz 22g tłuszczu każdy. Na 89 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz pod ręką szparagi, mleko, olej roślinny i kilka innych składników, możesz to zrobić. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Świeże Ciasto Z Jeżynami, Świeże Smalce I Szparagi, oraz Quiche Ze Świeżych Szparagów.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Wymieszać mąkę pełnoziarnistą, olej roślinny, mleko, cukier i 1/2 łyżeczki soli razem za pomocą widelca w 9-calowym talerzu pie; naciśnij mieszaninę do kształtu skorupy pie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Drożdży Szybko Rosnących
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
3
Połączyć szparagi, bulion warzywny, i szalotki w garnku; doprowadzić do wrzenia. Gotować, aż szparagi będą miękkie, 5 do 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Orzeszków Piniowych, Prażonych
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
4
Wlać mieszaninę do blendera nie więcej niż do połowy pełnego. Przykryj i przytrzymaj pokrywę; pulsuj kilka razy przed wyjściem, aby zmiksować. Puree aż będzie gładkie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
5
Roztopić masło w tym samym garnku na średnim ogniu; powoli ubić mąkę do roztopionego masła, aż do uzyskania konsystencji pasty.