Salsa z zielonym jabłkiem i ogórkiem może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na przystawki. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 142 kalorie, 2G białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 83 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Jeśli masz brązowy cukier, oliwę z oliwek, jabłka granny smith i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Niewiele osób lubi to meksykańskie danie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak super spoonacular wynik 35%. Podobne przepisy to Salsa Zielone Jabłko-Ogórek, Salsa Jabłkowo-Ogórkowa, oraz Łosoś z jabłkiem, ogórkiem, salsą z awokado.
Instrukcje
1
Połącz w misce reserved mieszankę przypraw z grillowanej polędwicy wieprzowej, posiekanych jabłek, posiekanego ogórka, pokrojonej w kostkę czerwonej cebuli, posiekanej mięty, brązowego cukru, mielonego jalapeo, soku z limonki, oliwy z oliwek i soli. Wymieszaj prażone migdały tuż przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Polędwiczki Wieprzowe
Dodatkowa Gałka Muszkatołowa, Opcjonalnie
1 Truskawka Bez łuski
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Przyprawa Grecka (zalecana: Wyspy Korzenne)
1-1/2 Uncji Gin
( 23)
Do Konserwowania,
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Drobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona Papryka