Ciasto Z Szyfonu Z Owoców Tropikalnych
Jedna porcja zawiera 425 kalorii, 8G białka, oraz 33g tłuszczu. Na 1,35 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jeśli masz ciasto skorupa, ekstrakt z kokosa, serek śmietankowy, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Owocowe Kaboby z tropikalnymi owocami Coulis, Dip z owoców tropikalnych do ciastek i owoców, oraz Dip Z Owoców Tropikalnych dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 232°.
Miejsce pie crust w dolnej części ungreased 9-calowy szklany talerz pie. Ukłucie dołu i boku z widelcem.
Piec 10 do 12 minut lub do jasnobrązowego. Schłodzić przed napełnieniem.
Odcedzić ananasa, rezerwując syrop.
Dodaj wodę do syropu ananasowego, aby odmierzyć 1 szklankę płynu.
Podgrzać do wrzenia; usunąć z ognia. Wymieszać żelatynę do rozpuszczenia. Odstawić.
W dużej misce połączyć zmiękczony Serek i 3/4 szklanki cukru z mikserem elektrycznym.
Dodać ananasa i 1/2 szklanki mandarynki segmenty pomarańczowe. Ubić mikserem do uzyskania kremowej konsystencji. Ubijając, dodaj mieszankę żelatyny, sok z cytryny i ekstrakt kokosowy. Schłodzić, aż mieszanina będzie gęsta, ale nie jędrna, około 1 godziny.
Ubić 1 1/2 szklanki śmietany do ubijania na sztywno.
Dodać 2 łyżki cukru do śmietany ubijając. Rezerwa 1 szklanka bitej śmietany na wierzchu ciasta.
Resztę bitej śmietany dodać do schłodzonej mieszaniny żelatyny i wymieszać z małą prędkością. Schłodzić około 15 minut lub do momentu, aż mieszanina będzie wystarczająco mocna, aby kopiec. Stos w skorupę. Schłodzić do jędrności, co najmniej 3 godziny.
Dekoruj reserved 1 szklanką bitej śmietany, pozostałymi kawałkami mandarynki i liśćmi mięty. Przechowywać w lodówce.