Ciasto z sernikiem malinowym
Ciasto z sernikiem malinowym wymaga około 55 minut od początku do końca. Za 1,26 dolara za porcję otrzymasz deser na 10 osób. Jedna porcja zawiera 414 kalorii, 9 g białka i 31 g tłuszczu. Udaj się do sklepu i kup twaróg drobnoziarnisty, ekstrakt waniliowy, mleko i kilka innych rzeczy, które przygotujesz już dziś. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 20%, to danie nie jest tak wspaniałe. Podobne przepisy obejmują ciasto z sernikiem malinowym, ciasto z sernikiem malinowym i ciasto z sernikiem malinowym.
Instrukcje
Nienakłuty spód ciasta wyłożyć podwójną grubością folii aluminiowej.
Piec w temperaturze 450° przez 8 minut lub do momentu lekkiego zrumienienia. Studzimy na drucianej kratce. Zmniejsz temperaturę do 350°.
W blenderze połącz twaróg i mleko; przykryć i przetwarzać, aż będzie gładkie. W misce ubić serek śmietankowy z cukrem na gładką masę. Dodajemy mieszankę twarogu, mąki i wanilii. Wbijaj jajka tylko do połączenia.
Przelać do formy z ciasta (ciasto będzie pełne).
Posypać 1/2 szklanki malin; delikatnie wciśnij w nadzienie grzbietem łyżki.
Piec w temperaturze 350° przez 30-35 minut lub do momentu, aż środek będzie prawie ściśnięty (w przypadku zbyt szybkiego brązowienia przykryj brzegi folią). Studzimy na metalowej kratce przez 1 godzinę. Przechowywać w lodówce przez co najmniej 1 godzinę. Na wierzch udekoruj bitą śmietaną i pozostałymi malinami. Przechowywać w lodówce.
Polecane wino: Vin Santo, Późne żniwa Riesling, Lambrusco Dolce
Ciasto naprawdę dobrze komponuje się z Vin Santo, Late Harvest Riesling i Lambrusco Dolce. Wszystkie te wina są słodkie, co jest ważne, ponieważ wino powinno zazwyczaj być słodsze niż potrawa, którą do niego łączysz. Billecart-Salmon Blanc de Blancs Grand Cru z oceną 4,7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym wyborem. Kosztuje około 80 dolarów za butelkę.
![Billecart-Salmon Blanc de Blancs Grand Cru]()
Billecart-Salmon Blanc de Blancs Grand Cru
Delikatny mus z delikatnych bąbelków elegancko towarzyszy połyskom złotego koloru. Cuvée, które zaskoczy Cię czystą intensywnością aromatów suszonych owoców, migdałów i świeżych orzechów laskowych zmieszanych z aromatami owoców o białym miąższu. Kremowe uczucie bąbelka kojarzone z aromatami maślanej brioszki i aromatami mineralnymi. Trwały finisz ze świeżą i elegancką słodyczą. Ta wspaniała butelka będzie idealnym mariażem z kawiorem czy wybornymi ostrygami, ale także z grillowanymi rybami i owocami morza.