Ciasto z sernikiem malinowym

Ciasto z sernikiem malinowym
Ciasto z sernikiem malinowym wymaga około 55 minut od początku do końca. Za 1,26 dolara za porcję otrzymasz deser na 10 osób. Jedna porcja zawiera 414 kalorii, 9 g białka i 31 g tłuszczu. Udaj się do sklepu i kup twaróg drobnoziarnisty, ekstrakt waniliowy, mleko i kilka innych rzeczy, które przygotujesz już dziś. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 20%, to danie nie jest tak wspaniałe. Podobne przepisy obejmują ciasto z sernikiem malinowym, ciasto z sernikiem malinowym i ciasto z sernikiem malinowym.

Instrukcje

1
Nienakłuty spód ciasta wyłożyć podwójną grubością folii aluminiowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kubek - Twaróg TwarogowyKubek - Twaróg Twarogowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Szklanki świeżych Malin, Podzielone1-1/2 Szklanki świeżych Malin, Podzielone
2
Piec w temperaturze 450° przez 8 minut lub do momentu lekkiego zrumienienia. Studzimy na drucianej kratce. Zmniejsz temperaturę do 350°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
3
W blenderze połącz twaróg i mleko; przykryć i przetwarzać, aż będzie gładkie. W misce ubić serek śmietankowy z cukrem na gładką masę. Dodajemy mieszankę twarogu, mąki i wanilii. Wbijaj jajka tylko do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krakersy PełnoziarnisteKrakersy Pełnoziarniste
Teraz I Później CukierkiTeraz I Później Cukierki
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Przelać do formy z ciasta (ciasto będzie pełne).
Składniki, których będziesz potrzebować
Wydrylowane Mrożone Wiśnie Cierpkie, Rozmrożone, Odsączone I OsuszoneWydrylowane Mrożone Wiśnie Cierpkie, Rozmrożone, Odsączone I Osuszone
5
Posypać 1/2 szklanki malin; delikatnie wciśnij w nadzienie grzbietem łyżki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego
6
Piec w temperaturze 350° przez 30-35 minut lub do momentu, aż środek będzie prawie ściśnięty (w przypadku zbyt szybkiego brązowienia przykryj brzegi folią). Studzimy na metalowej kratce przez 1 godzinę. Przechowywać w lodówce przez co najmniej 1 godzinę. Na wierzch udekoruj bitą śmietaną i pozostałymi malinami. Przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)
1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, OpcjonalniePieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie

Polecane wino: Vin Santo, Późne żniwa Riesling, Lambrusco Dolce

Ciasto naprawdę dobrze komponuje się z Vin Santo, Late Harvest Riesling i Lambrusco Dolce. Wszystkie te wina są słodkie, co jest ważne, ponieważ wino powinno zazwyczaj być słodsze niż potrawa, którą do niego łączysz. Billecart-Salmon Blanc de Blancs Grand Cru z oceną 4,7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym wyborem. Kosztuje około 80 dolarów za butelkę.
Billecart-Salmon Blanc de Blancs Grand Cru
Billecart-Salmon Blanc de Blancs Grand Cru
Delikatny mus z delikatnych bąbelków elegancko towarzyszy połyskom złotego koloru. Cuvée, które zaskoczy Cię czystą intensywnością aromatów suszonych owoców, migdałów i świeżych orzechów laskowych zmieszanych z aromatami owoców o białym miąższu. Kremowe uczucie bąbelka kojarzone z aromatami maślanej brioszki i aromatami mineralnymi. Trwały finisz ze świeżą i elegancką słodyczą. Ta wspaniała butelka będzie idealnym mariażem z kawiorem czy wybornymi ostrygami, ale także z grillowanymi rybami i owocami morza.
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDesery
Magazyn