Ciasto Z Rabarbarem I
Ciasto z rabarbarem i wymaga około 1 godzina od początku do końca. Ten przepis służy 8. Na 88 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 369 kalorii, 4G białka, oraz 16G tłuszczu na porcję. Sprawdza się jako bardzo niedrogi deser dla Dzień Matki. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Mieszanka masła, unbaked Pie skorupy, cukier, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Ciasto Z Kremem Kokosowym, Ciasto Z Rabarbarem, oraz Ciasto Z Rabarbarem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Żółtka ubić na gęstą pianę. Stopniowo ubijaj cukier, mąkę i stopione masło lub margarynę. Jeśli używasz świeżego rabarbaru, użyj 3 łyżek mąki, jeśli używasz mrożonego rabarbaru, używaj tylko 2 łyżek. Wymieszać kawałki rabarbaru.
Wrzuć mieszaninę rabarbaru do nieprzygotowanej, schłodzonej skorupy ciasta. Wypełnienie pokrywy wierzchnią skórką. Flet i odpowietrz placek.
Piec na dolnej półce piekarnika w temperaturze 425 stopni F (220 stopni C) przez 10 minut, a następnie w temperaturze 375 stopni F (190 stopni C) przez 30 minut. Schłodzić nieco przed cięciem.