Ciasto z oliwą z karczocha Emerald City z nadzieniem Kiwi i lukrem z bitą śmietaną
Jeśli 65 centów za porcję mieści się w budżecie, ciasto z oliwą z karczochów Emerald City z nadzieniem z kiwi i lukrem z bitą śmietaną może być doskonałym Wegetariańskie przepis do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 28 porcji z 321 kalorii, 4G białka, oraz 15 g tłuszczu każdy. Udaj się do sklepu i odbierz pastę z fasoli waniliowej, cukier, białka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Białe ciasto z cytrynowo-limonkowym nadzieniem twarogowym i lukrem z bitą śmietaną, Solidny lukier i nadzienie z bitej śmietany, oraz Ciasto Czekoladowe Z Balsamicznym Nadzieniem Z Bitej Śmietany Truskawkowej dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Linia cupcake patelnie z wkładkami cupcake (w sumie 28 cupcakes).
Na ciasto z karczochów: w robocie kuchennym puree karczochy. Odmierz puree z karczocha-powinieneś mieć około 1 1/3 szklanek; jeśli nie, przetwarzaj więcej karczochów, aż będziesz miał 1 1/3 szklanki.
Włóż karczochy z powrotem do robota kuchennego, dodaj jajka i proces do gładkiej.
Dodaj mieszaninę karczoch, cukier, oliwa z oliwek, skórka cytrynowa i emulsja cytrynowa do dużej miski i mieszać przez 1 minutę, aż dobrze wymieszane.
Wymieszać mąkę, sól, proszek do pieczenia i sody oczyszczonej, aż dobrze wymieszane i gładkie.
Wypełnij wkładki cupcake około dwóch trzecich pełne z ciasta.
Piec, aż włożona wykałaczka wyjdzie czysta, 16 do 19 minut. Pozostaw babeczki do całkowitego ostygnięcia przed lukrem.
Umieść kiwi w robocie kuchennym i pulsuj, aż będą jeszcze małe kawałki, a mieszanina nie będzie całkowicie gładka.
Przenieść do miski, wymieszać z cukrem i pektyną instant trzepaczką i kontynuować mieszanie przez 3 minuty. Przechowywać w lodówce, aż zgęstnieje, o 30 protokół.
Ubij cukier i białka w podwójnym kotle, aż mieszanina będzie śliska. W mikserze elektrycznym, ubić mieszaninę cukru na wysokim poziomie, aż powstaną sztywne szczyty, około 5 minut.
Wymieszać w maśle po jednej łyżce stołowej na raz, aż w pełni włączone.
Wymieszać z pastą z fasoli waniliowej.
Użyj Cupcake corer, aby usunąć centra cupcakes. Za pomocą łyżki lub woreczka do rur, wypełnij środek każdej babeczki nadzieniem z kiwi. Za pomocą worka rurowego, wymieszaj lukier na każdą babeczkę.