Ciasto Z Musem Pomarańczowo-Czekoladowym

Ciasto Z Musem Pomarańczowo-Czekoladowym
Na $1.95 za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 294 kalorie. Ten przepis służy 12. Jeśli masz czekoladowe krakersy graham, blok 1/3 mniej tłuszczu serek, żelatyna, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Mus Czekoladowy Pomarańczowy, Mus czekoladowy a L ' Orange, oraz Mus Czekoladowy Kardamon Pomarańczowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Drobno zmielić krakersy w robocie kuchennym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do WiązaniaDo Wiązania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
2
Wyjąć do miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
3
Dodać masło; dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
4
Płaszcz 9-calowy springform patelni z sprayem do gotowania; naciśnij okruchy do dołu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Pocałunki Z Bitą śmietaną I Miniaturowymi CzekoladamiOpcjonalnie Pocałunki Z Bitą śmietaną I Miniaturowymi Czekoladami
5
Piec w temperaturze 350 przez 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
6
Wyjąć i ostudzić.
7
Połącz skórkę pomarańczową, sok i likier w bezpiecznym naczyniu mikrofalowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
3/4 Szklanki Jogurtu Pomarańczowego3/4 Szklanki Jogurtu Pomarańczowego
Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Warzyw KalifornijskichMieszanka Warzyw Kalifornijskich
8
Dodać żelatynę; odstawić na bok, 10 minut. Mikrofalówka na wysokości, 20 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowania) żelatyna Malinowa Lub TruskawkowaOpakowania) żelatyna Malinowa Lub Truskawkowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Warzyw KalifornijskichMieszanka Warzyw Kalifornijskich
9
Połącz mieszaninę i następne 5 składników w misce. Beat till smooth.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
10
Dodaj 3 kubki ubitej polewy; beat aż kolor jest jednolity.
Składniki, których będziesz potrzebować
32 Ciasteczka Imbirowe, Pokruszone (około 1-1/2 Szklanki)32 Ciasteczka Imbirowe, Pokruszone (około 1-1/2 Szklanki)
11
Wlać mieszaninę do skorupy, przykryć; schłodzić 34 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
12
Podawać z bitą polewą i skórką pomarańczową.
Składniki, których będziesz potrzebować
32 Ciasteczka Imbirowe, Pokruszone (około 1-1/2 Szklanki)32 Ciasteczka Imbirowe, Pokruszone (około 1-1/2 Szklanki)
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia6
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn