Ciasto z musem cytrynowym wymaga około 1 godzina i 20 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 1293 kalorii, 17g białka, oraz 79 g tłuszczu. Na $3.1 za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz ciężką śmietanę do ubijania, sok z cytryny, skórkę z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Cytrynowe Babeczki Z Lukrem Z Musem Cytrynowym, Mus Cytrynowy, oraz Ciasto Z Musem Cytrynowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W rondlu połącz żelatynę, sok z cytryny i wodę. Mieszać na średnim ogniu do rozpuszczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Cytryny
żelatyna
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
2
Zdjąć z ognia i wymieszać ze startą skórką z cytryny. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka Cytrynowa
3
W dużej misce, połączyć Serek i cukier. Beat until smooth. Mieszamy w mieszaninie żelatyny. Przechowywać w lodówce 15 minut, aż gruby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowy
żelatyna
Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papryczki Pikantne, Pozbawione Pestek I Pokrojone W Kostkę (polecamy: Peppadew)
4
Złóż bitą śmietanę w mieszankę z serem śmietankowym. Łyżka wypełniająca ciasto pieczone. Przechowywać w lodówce 1 godzinę lub do firmy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita śmietana
Serek śmietankowy
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek