Ciasto Z Maślanką Cytrynową
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj ciasta z maślanką cytrynową. Na 26 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 24 porcje z 239 kalorii, 2G białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 30 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz cukier puder, maślankę, skórkę cytrynową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Ciasto z maślanką cytrynową z polewą cytrynową, Ciasto Z Maślanką Cytrynową, oraz Ciasto Z Maślanką Cytrynową.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° (325F dla ciemnej lub nieprzywierającej patelni). Spryskaj dno i boki patelni 15x10x1 cala sprayem do pieczenia z mąką.
W dużej misce, ubić składniki ciasta z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości 30 sekund, a następnie na średniej prędkości 2 minut, skrobanie miski od czasu do czasu.
Piec 20 do 25 minut (22 do 28 minut na ciemną lub nieprzywierającą patelnię) lub do momentu, gdy wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta, a ciasto wróci, gdy lekko dotknie środka. Ochłodzić całkowicie, około 1 godziny.
W średniej misce, ubić składniki lukier na dużej prędkości, aż gładkie i kremowe; dodać więcej soku z cytryny w razie potrzeby.
Rozłóż na cieście. Przechowywać luźno przykryte.