Ten przepis zawiera 8 porcji z 573 kalorie, 6G białka, oraz 36g tłuszczu każdy. Na 1,33 zł za porcję, ten przepis okładki 9% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Mieszanka cukru cukierniczego, brązowego cukru, ciężkiej śmietany do ubijania i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 8 osób zrobiło ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 29%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Domowe batony z wiśniami z glazurą z serem śmietankowym, Ciasto Wiśniowe, oraz Placek z truskawkami i śmietaną podobnych receptur.
Instrukcje
1
W małej misce połączyć mąkę, orzechy włoskie, masło i brązowy cukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy Cukier
Orzechy Włoskie
Masło
Mąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Przeniesienie do 13-in. x 9 po. patelnia do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
3
Piec w temperaturze 375° przez 15 minut, mieszając raz. Odstawić 1 szklankę okruchów. Na ciepło, naciśnij pozostałe okruchy do nasmarowanego 9-in. talerz ciasta, mocno dociskając do dołu i do góry po bokach. Schłodzić przez 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
4
W małej miseczce ubić serek śmietankowy, cukier cukierniczy i ekstrakt migdałowy na gładką masę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier Puder
Ekstrakt Z Migdałów
Serek śmietankowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Rozprowadzić na dnie skorupy. Delikatnie wlać bitą śmietanę do nadzienia ciasta; rozprowadzić na warstwie sera śmietankowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita śmietana
Serek śmietankowy
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
6
Posypać zarezerwowanymi okruchami. Schłodzić przez co najmniej 4 godziny przed podaniem.