Ciasto Z Kremem Kokosowym Z Bitą Polewą Z Mleka Kokosowego
Ciasto z kremem kokosowym z bitą polewą z mleka kokosowego może być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 10. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 204 kalorie, 2G białka, oraz 13g tłuszczu na porcję. Na 70 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 370 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Mieszanka kokosa, sól, ciasto skorupa, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Mleko Kokosowe Bita Śmietana, Mus z mlecznej czekolady z bitą śmietaną kokosową, oraz Batoniki cytrynowo-Kokosowe Nordstrom z bitą śmietaną i polewą Mascarpone dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średnim rondlu wymieszaj cukier, sól i skrobię kukurydzianą.Powoli mieszaj w mleku alternatywnym, upewniając się, że cała sucha mieszanka jest mieszana z mlekiem.Stale mieszając na średnim ogniu, doprowadzić mieszaninę do powolnego wrzenia i gotować przez 5 minut.
Dodać bezmleczną margarynę, mieszając do stopienia.
Wyjąć z ognia i wymieszać wanilią i rozdrobnionym kokosem. Pozostawić do całkowitego ostygnięcia.Po ostygnięciu umieścić w przygotowanej skorupce ciasta. Włóż do lodówki.Otwórz puszkę schłodzonego mleka kokosowego, odsączając " wodę.”
W średniej misce umieścić gęste mleko kokosowe / śmietanę.
Dodaj wanilię i cukier, i zmiksuj za pomocą elektrycznego miksera ręcznego, aż składniki będą gładkie i kremowe. Może to potrwać od 5 do 8 minut.
Wyjąć ciasto z lodówki. Na budyniu delikatnie wygładzić bitą śmietanę kokosową. Jeśli używasz, posypać dodatkowo rozdrobnione kokosa na górze.
Umieścić z powrotem w lodówce na kilka godzin (jeśli można czekać tak długo), aby ustawić.