Ciasto z mgłą kokosową może być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 12. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 274 kalorie. Na 58 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka masła, mleka, chłodny bita polewa, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciasto Z Kokosową Mgiełką, Sierra Mist Natural Citrus Cooler, oraz Bez Cukru Czekoladowy Sernik Z Pomarańczową Mgiełką dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Wymieszać mąkę, cukier, proszek do pieczenia i sól. Beat masło w dużej misce z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż kremowy.
Dodać mieszankę mąki, mleka i wanilii. Pokonać 1 min. na niskiej prędkości, aż do dobrze wymieszane. Beat 2 min. na średniej prędkości, skrobanie miski od czasu do czasu.
Dodać jajko; ubić 1 min. dłużej. Wymieszać w 2/3 szklanki kokosa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kokos
Jajko
5
Wlać do natłuszczonej i zalanej mąką 8-calowej patelni warstwowej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
6
Piec 40 min. albo dopóki wykałaczka włożona do środka nie wyjdzie czysta. Schłodzić na patelni 10 min.; zdjąć z patelni. Schłodzić całkowicie na stojaku z drutu. Podziel ciasto poziomo, tworząc 2 warstwy.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wykałaczki
Stojak Na Druty
Piekarnik
Patelnia
7
Rezerwa 1 Łyżka. każdy dżem i pozostały kokosowy do dekoracji, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kokos
Dżem
8
Wymieszać pozostały dżem i kokos; rozłożyć między warstwami ciasta. Mróz z bitą polewą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bitą Polewą
Kokos
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Dżem
9
Dekoruj wierzch dżemem reserved i kokosem. Resztki ciasta przechowywać w lodówce.