Ciasto Z Brzoskwiniami Wołowymi

Ciasto Z Brzoskwiniami Wołowymi
Beef Peach Pie wymaga około 1 godzina od początku do końca. Ten przepis służy 8 i kosztuje 83 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 266 kalorii, 13g białka, oraz 13g tłuszczu. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz ketchup, mieloną wołowinę, pieprz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Staromodne Ciasto Brzoskwiniowe, Ciasto Z Brzoskwiniami Wołowymi, oraz Filety Wołowe Z Lukrem Brzoskwiniowym.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
W średniej misce wymieszać zmieloną wołowinę, jajko, mleko, cebulę, bułkę tartą, sól i pieprz. Naciśnij na 9 calowy patelni ciasto jak skorupa. Ukłuj mięso widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Bułka TartaBułka Tarta
Mielona WołowinaMielona Wołowina
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
CebulaCebula
MięsoMięso
MlekoMleko
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Forma PieForma Pie
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Piec przez 25 do 30 minut w nagrzanym piekarniku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Wyjąć z piekarnika i wylać nadmiar tłuszczu. Ułóż pokrojone brzoskwinie na wołowinie.
Składniki, których będziesz potrzebować
BrzoskwiniaBrzoskwinia
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Wymieszać ocet, ketchup i brązowy cukier i łyżkę na wierzchu brzoskwiń.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
Płatki Crispix, RozdrobnionePłatki Crispix, Rozdrobnione
BrzoskwiniaBrzoskwinia
OcetOcet
6
Piec przez dodatkowe 20 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
Odstawić na co najmniej 10 minut przed podaniem.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje8
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn