Ciasto Wiśniowo-Migdałowe Do Góry Nogami

Ciasto Wiśniowo-Migdałowe Do Góry Nogami
Ciasto wiśniowo-migdałowe jest bezmleczne i wegetariańskie deser. Ten przepis służy 9 i kosztuje $1.36 za porcję. Jedna porcja zawiera 306 kalorii, 7G białka, oraz 7G tłuszczu. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka jaj, mąka, sól, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 29%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Ciasto Wiśniowo-Migdałowe Do Góry Nogami, Ciasto Migdałowo-Wiśniowe Do Góry Nogami, oraz Ciasto Wiśniowe Do Góry Nogami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 37
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Połączyć 1/4 szklanki cukru i wina w dużym rondlu na małym ogniu; mieszać, aż cukier się rozpuści. Zwiększyć ciepło do średniej wysokości; doprowadzić do wrzenia. Wymieszać z wiśniami. Zmniejsz ogień do niskiego poziomu i gotuj 5 minut lub aż wiśnie po prostu zaczną mięknąć, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzereśnieCzereśnie
CukierCukier
WinoWino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
3
Usuń wiśnie z patelni za pomocą łyżki szczelinowej, zachowując płyn w patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzereśnieCzereśnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
PatelniaPatelnia
4
Wiśnie umieścić w misce, wymieszać z sokiem z cytryny. Ułóż wiśnie w równomiernej warstwie na dnie kwadratowej, 9-calowej patelni do pieczenia pokrytej sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
CzereśnieCzereśnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
5
Gotować mieszaninę wina na średnim ogniu 3 minut lub aż zredukowane do 1/4 szklanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
WinoWino
6
Zdjąć z ognia; skropić wiśnie w przygotowanej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzereśnieCzereśnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
W maszynce umieścić migdały i 2 łyżki cukru; procesować do drobno zmielonego (Nie przetwarzać na pastę).
Składniki, których będziesz potrzebować
MigdałyMigdały
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
8
Umieścić jajka i białka w dużej misce. Ubić mikserem z dużą prędkością, aż się spieni; powoli dodawać pozostałe 3/4 szklanki plus 2 łyżki cukru. Ubić do momentu, aż będzie gęsty i cytrynowy (około 2 minut).
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
CytrynaCytryna
CukierCukier
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
9
Lekko łyżkę mąki do suchej miarki; wyrównać nożem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MiarkaMiarka
NóżNóż
10
Mąkę połączyć z solą. Stopniowo przesiać mieszaninę mąki na mieszaninę jaj; złożyć. Złożyć w mieszance zmielonych migdałów. Ostrożnie łyżka ciasta na wiśnie w przygotowanej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mączka MigdałowaMączka Migdałowa
CzereśnieCzereśnie
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
11
Piec w 375 przez 30 minut lub do złotego koloru. Schłodzić w patelni na stojaku z drutu 15 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
12
Umieść talerz do góry nogami na torcie; Odwróć na talerz.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje9
Ocena Zdrowia3
Magazyn