Ciasto Wiśniowe Składane
Cherry Fold-it-Up ciasto może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 325 kalorii, 4G białka, oraz 12g tłuszczu każdy. Na 68 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Allrecipes ma 10 fanów. Mieszanka nadzienie cherry pie, masło, mąka, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 50 minut. Z łyżeczką wynik 13%, to danie nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Miseczki z ciasta Brie i wiśniami, Filiżanki Do Ciasta Brie Cherry, oraz Camembert i ciasto wiśniowe.
Instrukcje
W misce wymieszać mąkę, cukier i sól.
Pokroić w zimnym maśle blenderem do ciast, aż mieszanina będzie przypominać grube okruchy. Zrobić dobrze w mieszaninie mąki i wlać wodę i wódkę, jeśli używasz. Wrzucić widelcem, aż mieszanina mąki jest zwilżona, a następnie za pomocą rąk, aby doprowadzić ciasto razem w piłkę. Spłaszczyć na dysk, owinąć w folię i przechowywać w lodówce przez co najmniej 2 godziny.
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C). Wyłożyć blachę do pieczenia papierem do pieczenia lub silikonową matą do pieczenia.
Rozwałkuj ciasto na duży dysk o szerokości około 13 cali i grubości 1/8 cala.
Przełożyć ciasto na przygotowaną blachę do pieczenia.
Wlać nadzienie wiśniowe do środka ciasta, pozostawiając 3-calową granicę. Złóż zewnętrzną krawędź ciasta na owoce, co sporadycznie plis.
Mleko przełożyć na ciasto; obficie posypać cukrem.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż skórka będzie złoty i owoce są bulgotanie, 35 protokół.