Ciasto trzy cebulowe z fetą lub kozim serem
Ciasto trzy cebulowe z Fetanem lub kozim serem wymaga ok. 45 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 125 kalorii, 4G białka, oraz 6G tłuszczu. Na 57 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i podnieś bułkę tartą, cebulę, por i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 35%, co nie jest tak doskonałe. Spróbuj Makaron z papryką pieczarkową z sosem z koziego sera feta, Makaron z papryką pieczarkową z sosem z koziego sera feta, oraz Bułeczki Z Kozim Serem I Cebulą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Rozgrzać olej na dużej patelni.
Dodaj żółtą i czerwoną cebulę, i saute na umiarkowanym ogniu przez 5 protokół. Wymieszać z winem, a następnie dodać pory.
Saute przez kolejne 15 minut, często mieszając, lub aż cebula są złote i pory są kulejące.
W misce do miksowania połącz ubite jajka z koperkiem, estragonem, serem feta, pieprzem i 2 łyżkami natki pietruszki. Wymieszać w mieszaninie cebuli.
Olej 10-calową patelnię do tarty i obficie wyłóż dno bułką tartą.
Wlać mieszankę cebuli. Pierścień zewnętrzną krawędź ciasta z plasterkami pomidora i posypać pozostałą 1 łyżkę pietruszki w środku.
Posypać lekką warstwą bułki tartej na całej górze.
Piec przez 40 do 45 minut, lub do momentu, gdy mieszanina jest ustawiona, a wierzch jest złoty.
Odstawić na 10 minut, następnie pokroić w kliny i podawać.