Ciasto owsiane z polewą kokosowo-orzechową może być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 253 kalorie. Ten przepis służy 8 i kosztuje 37 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odbierz margarynę, proszek do pieczenia, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 19%, co jest raczej złe. Spróbuj Ciasto Jagodowe Z Polewą Kokosową, Ciasto jagodowo-cytrynowe z kruszonką kokosową, oraz Placek owsiany jabłkowo z polewą kokosową dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Płaszcz 8-calowy Okrągły ciasto patelni z gotowania sprayu; pył z 2 łyżeczki mąki, i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bardzo Drobny Ser Ricotta Z Pełnego Mleka (do Udoskonalenia, Przetwarzaj W Robocie Kuchennym Przez 1 Minutę)
2
Doprowadzić 1% niskotłuszczowego mleka na wolnym ogniu w małym rondlu; wymieszać w 1/4 szklanki owsa. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia i usunąć z ognia. Mieszankę łyżką do małej miseczki; ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Procent Mleka
Filiżanki Wielkości Przekąski, Brzoskwinie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
Połącz brązowy cukier, odparowane mleko i 1 łyżkę margaryny w małym rondlu; doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu i gotować 30 sekund. Wymieszać w 1/4 szklanki owsa, orzechy włoskie, i kokos; gotować 30 sekund.