Ciasto orzechowo-brzoskwiniowe wymaga około 20 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 408 kalorii, 5G białka, oraz 19g tłuszczu. Ten przepis służy 12. Na 91 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest idealny do Lato. Ten przepis od smaku domu ma 1 fanów. Jeśli masz kruche ciasteczka pekan, Funt ciasto, lody vanillan, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Z łyżeczką wynik 20%, to danie nie jest tak niesamowite. Spróbuj Domowe Ciasto Z Lodami Crunch, Ciasto Z Lodami Cynamonowymi, oraz Bezmleczne Ciasto Z Rabarbarem dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W małej misce, połączyć 2 szklanki okruchy cookie, 1/2 Puchar pekan i masło. Naciśnij na dno nasmarowanego 9-calowego. springform pan.
Cream Sherry, Moscato d ' Asti i Port to moje ulubione lody. Częstą zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremowym sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Możesz spróbować NV Solera Cream Sherry. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 17 dolarów za butelkę.
NV Solera Cream Sherry
Sherry śmietankowe Solera ma błyszczący bursztynowy i głęboki miedziany odcień. Dzięki aromatom toffi i orzechów pekan słodko solone aromaty orzechów i brązowych przypraw mają złożony karmelowy akcent. Słodki wpis prowadzi do zaokrąglonego, bujnego, umiarkowanie treściwego podniebienia z długim, aromatycznym wykończeniem.