Ciasto orzechowe mamy
Ciasto orzechowe mamy może być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje $3.82 za porcję. Jedna porcja zawiera 1570 kalorii, 18g białka, oraz 92g tłuszczu. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowej. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Jeśli masz kawałki orzechów pekan, jajka, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest idealny do Święto Dziękczynienia. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 52%, co jest dobre. Spróbuj Mini Chocolate Pecan Pie Sernik, Najlepszy Meat Loaf mojej mamy, oraz Hiszpański ryż mamy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozprowadzić pekan w jednej warstwie na blasze do pieczenia.
Piec w 350 przez 8 do 10 minut lub do tosty.
Wymieszać jajka i kolejne 5 składników; wymieszać z orzechami pekan.
Wlać nadzienie do skorupki ciasta.
Piec w temperaturze 350 przez 55 minut lub do momentu ustawienia, ekranując ciasto folią aluminiową po 20 minutach, aby zapobiec nadmiernemu brązowieniu.
Podawać na ciepło lub na zimno.
Uwaga: Tylko do celów testowych użyliśmy mrożonej skorupki Pie z głębokim naczyniem Pani Smith.
Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel
Riesling, wino musujące i Zinfandel to moje najlepsze propozycje na południe. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Fess Parker Santa Barbara Riesling z 4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 9 dolarów za butelkę.
![Fess Parker Santa Barbara Riesling]()
Fess Parker Santa Barbara Riesling
Nuty kwiatowe i kwiaty pomarańczy, mieszają się z zapachami cytrusów, brzoskwini, wiciokrzewu i lekkiej moreli na nosie. Na podniebieniu znajdziesz smaki brzoskwini, moreli i cytrusów. Te smaki łączą się, aby uzyskać suchy, ale dobrze zbalansowany Riesling.