Ciasto Oliwkowe: Ladi Tourta
Need a deser wegetariański? Ciasto z oliwą z oliwek: Ladi Tourta może być znakomity przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 6G białka, 35 g tłuszczu, oraz w sumie 590 kalorii. Ten przepis służy 12. Na 1,02 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 2 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i podnieś mąkę, jajka, blanszowane migdały i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 20 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Oliwa z oliwek gotowany kurczak i rzodkiewka z cytrusowym Pesto, Ciasto z czekoladą i oliwą z oliwek. Moje ciasto, oraz Restauracja styl czosnek i zioła chleb zanurzenie oleju dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. masło 10-calowy patelni ciasto.
W dużej misce ubij razem jajka, cukier, oliwę z oliwek, mleko, likier, sok pomarańczowy i skórkę z cytryny. Mąkę, sodę oczyszczoną, proszek do pieczenia i sól przesiać.
Wymieszać suchą mieszaninę z mokrą mieszaniną.
Trzepaczka do dobrze wymieszane. Złożyć migdały.
Wlać mieszaninę do miski z masłem.
Umieścić na stojaku do ostygnięcia. Uruchom nóż na krawędziach i umieść go na talerzu.
Posypać cukrem pudrem i podawać.