Ciasto Mojito
Ten przepis sprawia, że 40 porcji z 45 kalorii, 1G białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Na 14 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 40 minut. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz półsłodką czekoladę, miętę, ciasteczka Oreo i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Karmazynowy Przypływ Mojito (Cherry Mojito), The Ultimate Mojito ... The Sequel-The Cherry Mojito, oraz Ciasto Wiśniowe.
Instrukcje
Wymieszaj okruchy ciastek i masło; naciśnij na dolnej i górnej stronie 9-calowej płyty pie.
Doprowadzić 1 szklankę wody do wrzenia.
Dodaj do połączonej suchej mieszanki żelatyny i mięty w małej misce; wymieszać 2 min. aż do całkowitego rozpuszczenia żelatyny. Przykryć miskę szczelnie folią; odstawić 5 min. Wymieszać z pozostałą wodą.
Przelać przez sitko do średniej miski; wyrzucić liście mięty. Żelatynę przechowywać w lodówce 15 min. lub aż lekko zgęstnieje.
Do żelatyny dodać chłodny Ubijak; wymieszać trzepaczką aż do dobrze wymieszanego. Przechowywać w lodówce 15 min. albo do momentu, aż mieszanina będzie kopiec. Łyżka do skórki. Roztopić czekoladę zgodnie z zaleceniami na opakowaniu.
Mżawka nad ciastem. Przechowywać w lodówce 2 godziny lub do firmy.