Ciasto Miodowo-Orzechowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery,więc spróbuj ciastek miodowo-orzechowych. Ten przepis sprawia, że 16 porcji z 257 kalorii, 3G białka, oraz 14g tłuszczu każdy. Na 41 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać masło, orzechy włoskie, masło betty przepis ciasto mix, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Honey Graham Pound Cakes, Miodowy orzech Krewetka / orzech Krewetka (???), oraz Orzech Dacquoises z miodowo-orzechowymi lodami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° (325F dla ciemnych lub nieprzywierających patelni). Smar DNA tylko z dwóch 8x4-calowych lub dwóch 9x5-calowych patelni bochenkowych.
W dużej misce, pokonać składniki ciasto na niskiej prędkości 30 sekund, a następnie na średniej prędkości 2 minut, skrobanie miski od czasu do czasu.
Piec 8-calowe bochenki 37 do 45 minut, 9-calowe bochenki 34 do 42 minut, lub aż wykałaczka włożona do środka wychodzi czysty. Ostudzić 10 minut; wyjąć z patelni. Ochłodzić całkowicie, około 1 godziny.
W misce mikrofalowej, kuchenka mikrofalowa odkryte na Medium (50%) 15 sekund.
Rozłóż lukier na szczytach bochenków, pozwalając niektórym mżeć po bokach. Przechowywać luźno przykryte.